Fac cu succes vânzări de peste 19 ani, am peste 15000 de negocieri la activ, am ghidat și pregătit vânzători profesioniști de peste 11 ani. Îți pun la dispoziție toată experiența mea pentru succesul tău.

Învață bazele și spiritul vânzării profesioniste în 5 săptămâni

Descoperă cei 7+1 pași ai vânzării, întrebarea salvatoare de vânzări, 5 tehnici testate prin care vei închide mai multe vânzări și 5 tehnici de negociere esențiale. Plus mentalitatea cu care trebuie abordate și practica pe care se bazează.

Evadează din cercul vicios!

Poate ai observat că, în cariera ta, lucrurile nu îți ies cum îți dorești, orice ai face. Poate că te gândești că nu ai avut destulă pregătire sau că nu ai participat la cursuri de specialitate. Îți este puțin jenă cu CV-ul tău, ți se pare că este prea ‘subțire’.

Te uiți la prietenii tăi, vezi că au succes și îți dorești și tu să fii acolo: să ai o carieră cu care să te mândrești, care să îți aducă satisfacțiile financiare dorite și în care să ai succes pe măsura muncii depuse?

Ai terminat școala și brusc, te-a lovit realitatea, ți-ai dat seama că nu este totul roz și simți că nu îți găsești direcția oricât ai încerca? Îți doreșți mult să vizitezi și tu locurile la care dai doar like pe paginile prietenilor?

 

Andrei V speaker

Nu mi-a fost ușor să scriu aceste rânduri...

Vrei să dovedești că te poți baza pe propriile forțe și să arăți responsabilitate, să le dovedești părinților că nu au greșit acordându-ți încrederea lor și că pot fi mândri de tine (poate chiar vei primi în dar acest curs de la dumnealor)?
Îți dorești să identifici și să lucrezi cu oameni integri și transparenți, exact ca și tine?
Sună cunoscut? Știu, și eu am fost acolo! Și o văd la toți cei cu care am lucrat și lucrez. 
Mai mult, scriind aceste rânduri îmi revine stresul de atunci.

Acest skill aduce foarte multe beneficii,

DAR NU ESTE FLOARE LA URECHE!

Motivul nr.1 pentru care mulți tineri la început de carieră se simt frustrați este lipsa informației structurate și a unui mentor. Fiind împinși din toate părțile și, neștiind dacă sunt capabili să rezolve sarcinile de serviciu, își pierd încrederea în sine, în potențialul lor de a avansa în carieră și de a fi în fiecare zi cea mai bună versiune a lor.

Și eu am trecut prin asta în primii ani ai carierei mele. Deja mă vedeam ca în filme, ieșind pe poarta unei fabrici, la terminarea programului, împreună cu sute de alți oameni nefericiți. Până într-o zi, când mi-am dat seama că, dacă vreau să am succes în carieră și în viață, trebuie să îmi găsesc un mentor și să îmi creez un sistem de a asimila informația.

Mai mult, am văzut aceeași frustrare și lipsa de scop la sutele de tineri pe care i-am intervievat sau în mesajele pe care le-am primit. Nu numai că aceste lucruri m-au ajutat să devin cea mai bună versiune a mea, dar am căpătat claritate, iubeam ceea ce făceam și nu simțeam deloc că “este luni, iar trebuie să merg la muncă”. In plus, din câștigurile avute, am putut să îmi susțin toate hobbyurile, să călătoresc cu familia unde ne-am dorit și să ne îndeplinim toate dorințele.

Nu mă înțelege greșit, am muncit mult pentru a ajunge aici, a trebuit să învăț să îmi asum tot ce mi se întâmplă, indiferent dacă ținea de mine sau de factori externi. Aveam momente în care proiecte la care muncisem săptămâni (sau luni) să se năruiască pentru că nu știam ce soluție să aplic. Am învățat lecția, am îmbunătățit ceea ce făceam și am aplicat la următoarele proiecte. Tu poți beneficia de avantajul a 20 de ani de experiență concentrați în 5 săptămâni. Va trebui să muncești (cel puțin) la fel de mult, dar vei munci înțelept. Chiar dacă ești la început de carieră poți avea claritate, direcție și scop!

 

Ce îți propun, care este soluția mea concretă?

Te invit într-o călătorie de 5 săptămâni alături de mine, în care să dăm 100% lucrând împreună pentru ca tu sa treci in liga mare a vânzătorilor profesioniști!

De aceea îți ofer ocazia de a avea acces la toate tehnicile pe care le-am aplicat cu succes, la scurtăturile pe care le-am descoperit lucrând cu colegii mei în acești ani și, la fel de important, la greșelile pe care le-am făcut (astfel încât tu să înveți din ele).

Te invit să iei parte la un curs online live și interactiv pe parcursul a 5 săptămâni (1 episod pe săptămâna).

Fiindcă este online și live, cursul va fi experiențial și transformațional. Deci vei putea interveni în discuție în timp real, asigurându-ți astfel șanse maxime de a înțelege subiectul și de a pune întrebări. 

Între întâlnirile live vei avea teme pe subiectele discutate astfel încât să poți aprofunda. În plus vei beneficia de ghidarea mea la fiecare pas.

Este dovedit științific că “suntem media celor 5 persoane cu care ne petrecem cea mai mare parte a timpului” – gândește-te ce poate însemna pentru cariera ta acest grup de oameni (din care vei face și tu parte) cu același scop ca și al tău.

Începând cu 18 Septembrie, în fiecare zi de miercuri, de la ora 19:00, timp de aprox. 90 min., ne vom întâlni (tu, eu și alți colegi cu același scop ca și tine) într-o serie de 5 conferințe online, unde îți voi prezenta metoda M.E.N.T.O.R. de a învăța vânzări profesioniste.

Cele mai multe cursuri de vânzări se desfășoară într-o zi (maxim două) într-o sală, de dimineața până seara, sunt generice, cu interactivitate puțină (sau deloc), iar la final primești un ‘pdf’ cu punctele discutate. Costul acestora pornind de la 800 ron.

În cazul propunerii de curs pe care ți-o fac, nu numai că vei avea acces la înregistrările discuțiilor, dar vei putea pune întrebări oricând, vei avea exerciții de făcut prin care să aplici lucrurile învățate și, foarte important, vei fi parte a unui grup de oameni care se află în același punct al carierei.

Toate acestea pentru un preț special de lansare de doar 397 RON.

Înscrierile se vor redeschide în curând. Până atunci, înscrie-te pe lista de așteptare și vei beneficia de un bonus 'early bird'!

Preț special pentru a doua ediție, doar 497 RON (preț normal 597 RON)

Încă de la primul interviu mi-am dat seama că mi-am găsit un mentor! Învățarea alături de Andrei a fost ca povestea puiului de vrabie: m-a lăsat să zbor singură, oferindu-mi cel mai important ingredient... încredere.. . chiar și când mă îndoiam de capacitatea mea de a zbura. Priceless!!! Consider că această colaborare mi-a anulat o veche paradigmă, în sensul că m-a făcut să realizez că trainingul de calitate nu presupune trasarea rigidă de tipul TO DO, ci presupune, de fapt, TO BE, adică plăcerea de a exista și a face lucrurile cu drag.
Geanina C.
Master Sales Rep. - Dealer Auto
Deși lucrasem în vânzări și înainte de a lucra cu Andrei, m-a trecut prin pașii vânzării, cu exerciții practice, mi-a împărtășit din experiența lui și m-a ghidat pentru a avea succes. A avut întotdeauna răbdare când greșeam și mă ghida, apoi primeam feedback despre ce pot îmbunătăți. Eu fiind o fire mai glumeață, m-am înțeles întotdeauna bine cu Andrei, una dintre metodele de a susține echipa fiind cea a glumelor cu talc. Îl recomand ca mentor pentru toți cei care își încep sau vor să își consolideze cariera în vânzări profesioniste.
Ana-Maria S.
Key Account - Dealer Auto
În primul rând, ar fi onoarea mea dacă m-ai accepta în călătoria ta, un umil mentor care să te ajute să reușești în această parte a carierei tale!
DESPRE ANDREI VASILE

Stră-Străbunicul meu (din partea tatălui) era grec, un editor de carte care a venit pe aceste meleaguri deschizând o tipografie. Stră-străbunica mea era profesoară de limba română. Pe partea arborelui genealogic din partea tatălui meu, toți au fost/sunt profesori sau învățători (inclusiv mătușa, unchiul și vărul meu). Toți până la tatăl meu care este inginer 🙂

Stră-străbunicul meu (din partea mamei) era negustor, cumpăra mărfuri de la sate și le vindea în piețele din București. La fel și bunicul meu. Așadar, pe partea arborelui genealogic din partea mamei, toți, inclusiv dumneaei, au fost comercianți sau mici antreprenori. 

Deci, nu este de mirare că, fără să fi avut vreo hartă, călătoria mea de până acum, m-a adus în punctul în care am îmbinat cele două mari trăsături genetice: educația și spiritul comercial.

Am lucrat aproximativ 2 ani în vânzări, la bursă, unde nici nu am avut timp să mă acomodez cu sistemul că aveam deja target de îndeplinit în fiecare lună, ulterior și deadline. Apoi am ajuns, la un nou job, să îl cunosc pe Andrei. La început am avut ceva "neînțelegeri", era și normal, eu puțin arogant, încăpățânat, venit dintr-un loc unde eram Team Leader, însă îi ascultam sfaturile până la final și luam lucrurile bune de la el; și pot spune că am deprins lucruri importante, de exemplu, după un insucces sau o perioadă mai slabă(o vânzare pierdută, un target neatins) să îmi achizitionez un lucru care mă face fericit, pentru a debloca subconștientul din impas. Am avut unele momente, când experiența lui m-a ajutat să am răbdare și să înțeleg criticile unui client nemulțumit. În unele situații a intervenit el, mi-a plăcut că are foarte multă răbdare, îl lasă pe client să își spună toată supărarea, îl întreba ce își dorește, îl lasă chiar pe el să vină cu propunerea, iar mai apoi, calm ii explica situația și soluția. Am învățat acest lucru și multe altele și, pe măsură ce le aplicam, câștigam experiență și încredere în mine.
Adrian B.
Senior Sales Rep. - Dealer Auto
Mi-am dorit foarte mult să lucrez în vânzări, iar Andrei mi-a acordat această oportunitate. A avut și are mare răbdare cu mine, eu fiind o fire vulcanică, să-mi tempereze ieșirile prin învățăminte valoroase. Simt cum această colaborare mă ajută să îmi îndeplinesc țelurile și știu că oricând mă pot baza pe el.
Claudia N.
Junior Sales Rep. - Dealer Auto

Concret, iată cele mai importante BENEFICII pe care le ai dacă decizi să intri în program

Vand introvertiții mai bine?

Înscrierile se vor redeschide în curând. Până atunci, înscrie-te pe lista de așteptare și vei beneficia de un bonus 'early bird'!

Preț special pentru a doua ediție, doar 497 RON (preț normal 597 RON)

Ce vei învăța la fiecare etapă pentru a ajunge la misiunea dorită

 • Mindset
 • Promisiune
 • Logistica desfășurare și acces grup FB
 • Primele detalii (introducere în lumea vânzărilor)
 • O zi din viața unui vânzător profesionist
 • Privire de ansamblu a cursului
 • Q&A
 • Tema pe durata cursului
 • Mindset
 • Pasul 1 – Prospectarea
 • Pregătirea (cele două prezentări)
 • Noțiunea de ‘funnel’
 • Pasul 2 – Întâlnirea
 • Așa da, așa nu
 • Pasul 3 – Descoperirea nevoilor
 • Întrebări închise vs Întrebări deschise
 • Ascultare activă
 • Pasul 4 – Prezentarea produsului
 • Învățăm să vorbim în beneficii
 • Calificarea prospecților
 • Q&A
 • Recapitulare
 • Mindset
 • Întrebarea care salvează vânzări
 • Pasul 5  – Testarea
 • Pasul 6 I  – Negocierea
 • Metode de negociere
 • Mentalitatea negocierii de succes
 • Pasul 6 II – Închiderea
 • Care este momentul oprtun să facem închiderea?
 • Tehnici de închidere
 • Pasul 7 – Livrarea (pregătirea)
 • Cum să fac livrări memorabile?
 • Q&A
 • Mindset
 • Pasul 7 – Livrarea (momentul livrării)
 • Pasul Bonus – Sosul meu secret (prezentare si beneficii)
 • Recapitulare
 • Online Role Play (Da, vom face împreună cel mai tare exercițiu de vânzare)
 • Scenarii de vânzare
 • Q&A
 • Mindset
 • Pitch de vânzare
 • Cele 5 Tehnici care vând (prezentare și discuții)
 • Cele 9 sfaturi pentru carieră (prezentare și discuții)
 • Logistică Bonus 1on1
 • Continuitate și următorii tăi pași
 • Q&A Prelungit

BONUSURI

Pe lângă tot ce ți-am prezentat mai sus, îți voi mai oferi și o serie de bonusuri valoroase pentru acest proiect
hands.jpg
Grupul privat din care vei face parte, în timp, va deveni o unealtă la fel de puternică precum materialele înregistrate

Vei avea acces permanent la un grup privat de Facebook cu oameni având aceleași interese că și tine în care poți primi sfaturi, poți învăța lucruri noi, poți începe noi colaborări, poți găsi noi oportunități și, la fel de important, îi poți învăța si pe alții. Va fi propriul tău Mastermind!

webinar.jpg
Live Coaching

La absolvirea cursului vei beneficia de o discuție 1on1 pe Zoom (45-60 min) cu mine în care putem discuta despre cariera ta sau despre obstacolele pe care le întâmpini. În mod normal, doar o astfel de sesiune costă 100 EUR (+TVA), dar tu o primești bonus la achiziția acestui curs care îți va da un ajutor enorm în carieră. Am descoperit doar de curând cât de importante sunt aceste conferințe 1on1 cu persoane din domeniu care erau cu câțiva pași înaintea mea. Nu am avut ocazia să o fac gratuit, a trebuit să plătesc, însă nu regret niciun euro din investiția făcută în aceste convorbiri.

Înscrierile se vor redeschide în curând. Până atunci, înscrie-te pe lista de așteptare și vei beneficia de un bonus 'early bird'!

Preț special pentru a doua ediție, doar 497 RON (preț normal 597 RON)

Primești banii înapoi dacă nu ești mulțumit

Cred din toată inima în acestă metodă. Imi doresc să lucrez doar cu cei care simt că primesc valoare și care sunt interesați să aplice tehnicile și pașii prezentați astfel încât să poată avea succes în carieră. Dacă în primele 30 de zile nivelul de satisfacție si informațiile pe care le primești consideri că nu iți oferă cel putin 100% satisfacție, atunci te rog sa scrii un email la admin@andreivsunt.eu în care să ceri rambursarea, fără alte argumente.

Ce pierzi dacă nu te înscrii la curs?

Pe moment poate simți că nu pierzi ceva însă skill-ul de a vinde profesionist este oarecum ca înotul, nu ai nevoie de el până AI nevoie de el la un interviu sau când se discută despre o avansare și atunci te bucuri că ai făcut această investiție.

Mai mult, în domeniul vânzărilor ai printre cele mai bune șanse de a avansa într-o perioadă relativ scurtă, 1-3 ani(având în vedere că există posturi de junior sales, senior sales, special sales, key account, etc.).

Pe plan mondial, peste 60% din managerii de top (CEO) provin din domeniul Vânzărilor și/sau Marketing. La multe din cursurile de sute sau mii de dolari pe care le-am urmat, grupurile din care am făcut (și încă fac parte) reprezintă o resursă cel puțin la fel de valoroasă că și informațiile primite. Este un bonus care nu trebuie ratat în domeniul tău de interes.

Vor mai urma și alte ediții ale acestui curs iar prețul va crește de la ediție la ediție, aceasta fiind cu siguranță ocazia de a-l achiziționa la cel mai mic preț. Vei vedea testimonialele și poveștile de succes ale celor care au urmat cursul și vei dori să fi făcut această investiție în cariera ta. De asemenea, este foarte posibil că această ediție să fie singura la care vei avea că bonus o discuție 1on1 cu mine, discuție care îți poate oferi răspunsuri la cele mai importante întrebări pe care le ai.

Așa că, de ce nu te înscrii acum, când ai, garantat, cel mai mic preț?

Îmi doream de foarte mult timp să lucrez în vânzările auto, iar colaborarea cu Andrei m-a ajutat la înțelegerea specificității acestei nișe. Am învățat tehnici testate care să îmi asigure succesul. Dacă aveți nevoie de cineva care mănâncă vânzări pe pâine, dar are și capacitatea să le muleze pe personalitatea celui cu care lucrează, atunci Andrei is your best bet!
Liliana L.
Dir. de Vânzări Dealer Auto
În cei 7 ani, cât am lucrat împreună, am savurat claritatea, încrederea și voioșia aduse de Andrei, în orice vânzare, oricât de dificilă sau complexă era. Și m-am mai bucurat de ceva: el era creșa, școala generală a forței noastre de vânzări, sprijinind aspiranții să înțeleagă și apoi să practice această frumoasă meserie. Iar alții...chiar și-au dat masteratul cu el. Și toate astea oferite cu respect, curtoazie și etică, pentru toate părțile implicate. Jos pălăria, Andrei!!!
Cristi N.
Change Process Designer - Coach

BENEFICIU MAJOR: RISC 0 DE PLAFONARE

TRUE STORY: Am avut în facultate câțiva colegi care erau angajați, muncă de birou, și îi auzeam foarte des cum se văitau că “sunt la început de carieră” și că deja se simt plafonati, simt că îi omoară rutina.

Nu îi înțelegeam foarte bine atunci, apoi am revăzut “Breakdown” (cu un Michael Douglas pe care rutina și plafonarea îl duc până la punctul în care, pe scurt, îi împușcă “pe toți”) așa că am căutat un domeniu în care să fie cel mai mic risc de plafonare.

Și, după acești ani, pot spune cu mâna pe inimă că, dacă este un lucru pe care nu l-am întâlnit în vânzări, acela este plafonarea, NU AM SIMȚIT PLAFONARE la niciun moment.

Vei cunoaște toate tipurile de oameni, toate tipurile de caractere, vei participa la evenimente, vei vinde produse ieftine sau foarte scumpe, VEI CĂPĂTA EXPERIENTĂ, VEI CÂȘTIGA BANI și, în același timp, VEI IUBI CEEA CE FACI.

Mie mi-au trebuit ceva ani până să rafinez metoda și tehnicile.

Tu poți beneficia de toate aceste cunoștințe în 5 săptămâni.

Ai două opțiuni:

1. Te poți înscrie, vezi dacă este pentru tine, dacă rezonezi cu ceea ce am de oferit, dacă simți că informațiile te ajută, vezi cum este și interacțiunea în grup și, dacă în primele 30 de zile nu este ceea ce îți dorești, mă anunți și primești banii înapoi, fără alte întrebări. Eu nu cred că va fi cazul pentru că știu câtă valoare au informațiile și exercițiile pe care le ofer dar, încă o dată, nu ai nimic de pierdut

SAU

2. Nu te înscrii în program, aduni informațiile primite din mai multe locuri (atenție, informația nu este educație) și speri să reușești în carieră. Este posibil, dar vei pierde mult timp valoros, timp pe care l-ai scuti dacă ai avea ghidare. Pe lângă timp pierdut, vor mai fi însă și comisioane pierdute.

Hai să recapitulăm ce anume primești​

Înscrierile se vor redeschide în curând. Până atunci, înscrie-te pe lista de așteptare și vei beneficia de un bonus 'early bird'!

Preț special pentru a doua ediție, doar 497 RON (preț normal 597 RON)

Contact

Dacă ai întrebări sau ai nevoie de informații pe care nu le-ai găsit pe această pagină, te rog să mă contactezi, îți stau la dispoziție cu mare plăcere.

Andrei V detalii contact