Episodul 0 al ParentPrenor Podcast cu Andrei V

Share If You Care

Salutări! 

Andrei V sunt eu, îți mulțumesc că asculți ParentPrenor Show. Acesta este episodul 0 (sau pilot) al acestui podcast în care îți prezint despre ce voi discuta împreună cu invitații mei, care este structura și de ce consider că merit să îmi acorzi aprox. 30 de minute, în timp ce stai în trafic.

Cum nu judecăm o carte pe baza coperții, sper că nu vei judeca nici acest podcast în urma episodului introductiv. [mai ales că l-am înregistrat cu un software profesional, unde mă auzeam în cască în timp ce vorbeam – de aceea și accentul uneori ciudat. Este funny, îți garantez.]

3 scântei pentru inspirație::

1. ParentPrenor îți da posibilitatea de a petrece 30 de minute de calitate împreună cu copilul tău;

2. Vor fi idei care sper să fie scântei de la care să pornești discuții valoroase cu copilul tău;

3. Toate acestea în timp ce aștepți în trafic.

Ascultă 2-3 episoade, vezi dacă este pentru tine (și copilul tău) și dacă da, abonează-te, da-i un share și, de ce nu, un review.

Spor!

Andrei V.

P.S.: Sponsorul acestui show este Scotwork – de peste 40 de ani transformă modul în care se fac afacerile. Ai o super unealtă gratuită prin care descoperi cât de eficentă este echipa sau organizația ta în negocieri. Descoperă Sondajul Aptitudini de Negociere.

P.P.S.: linkurile către cărțile recomandate de invitații mei sunt linkuri de afiliere. Asta înseamnă că, dacă vei achiziționa cartea respectivă eu voi primi un mic comision. Pe tine nu te costă nimic în plus, prețul fiind neschimbat.

Send in a voice message: https://anchor.fm/parentprenor/message

Fă parte din cei 1%

Dacă ții cont de 'media celor 5 oameni cu care te înconjori' atunci alătură-te și TU celor peste 1326 de Lideri înscriși la newsletter. Îți voi trimite și materialul bonus '23+ de unelte pentru Cariera TA'

Mai multe articole

Andrei V dupa 20 de ani
Carieră

Experiența Fascinate și Catfishing

Tocmai ce m-am făcut de râs în fața a 70 de experți mondiali în branding, dar și a celei care a fost votată drept ‘Nr.1

Preferi să discutăm direct?

Scrie-mi care este provocarea cea mai mare pe care o ai când vine vorba despre strategia ta de digital.