(O parte din)Povestea mea

Inovație neconvențională – așa pot rezuma felul în care educația și experiențele mele m-au format. Înțelegerea problemei prin empatie, informare și prin actualizarea în permanență a perspectivei sunt avantajele pe care le aduc la masă.

Înainte de toate, doresc să le mulțumesc oamenilor minunați din viața mea, pe care îi iubesc la infinit și fără de care nu aș fi fost aici: Tatăl meu (care mi-a fost și îmi va fi întotdeauna mentor), Mama mea (de la care am învățat valorile familiale), Fratele meu (care mi-a fost și îmi este alături oricând), Soția mea (care este una dintre cel mai puternice femei pe care le-am întâlnit) și, bineînțeles, luminii din viața mea, motivul luptei mele, Fiica mea.

Stră-Străbunicul meu (din partea tatălui) era grec, un editor de carte care a venit pe aceste meleaguri deschizând o tipografie. Stră-străbunica mea era profesoară de limba română. Pe partea arborelui genealogic din partea tatălui meu, toți au fost/sunt profesori sau învățători (inclusiv mătușa, unchiul și vărul meu). Toți până la tatăl meu care este inginer 🙂

Așadar, nu este de mirare că, fără să fi avut vreo hartă, călătoria mea de până acum, m-a adus în punctul în care am îmbinat cele două trăsături genetice: învățarea permanentă și spiritul inovativ.

Sunt puntea dintre educația formală și cea informală, experiențială.

Producția muzicală, timbrele, cititul, filmele cu supereroi și tehnologia, acestea sunt hobby-urile mele.Interacțiunea cu oamenii, mindsetul negocierii și vânzării win-win, dezvoltarea continuă a abilităților și marketingul digital (în special strategia de brand) sunt pasiunile mele.

Ce spun alții despre mine

Iată câteva dintre opiniile mentorilor și clienților mei, dar și ale celor cărora le-am fost mentor:

“În cei 7 ani, cât am lucrat împreună, am savurat claritatea, încrederea și voioșia  aduse de Andrei, în orice vânzare, oricât de dificilă sau complexă era.

Și m-am mai bucurat de ceva: el era creșa, școala generală a forței noastre de vânzări, sprijinind aspiranți să înțeleagă și apoi să practice această frumoasă meserie. Iar alții…chiar și-au dat masteratul cu el. Și toate astea oferite cu respect, curtoazie și etică, pentru toate părțile implicate. Jos pălăria, Andrei V!!!

Cristian Nicolae

CEO & Coach, Quantum Change

“Încă de la primul interviu mi-am dat seama că mi-am găsit un mentor!

Învățarea alături de Andrei V a fost ca povestea puiului de vrabie: m-a lăsat să zbor singură, oferindu-mi cel mai important ingredient… încredere.. . chiar și când mă îndoiam de capacitatea mea de a zbura. Priceless!!! 

Consider că această colaborare mi-a anulat o veche paradigmă, în sensul că m-a făcut să realizez că trainingul de calitate nu presupune trasarea rigidă de tipul TO DO, ci presupune, de fapt, TO BE, adică plăcerea de a exista și a face lucrurile cu drag. ​”

Geanina Coman

Master Sales Rep, Dealer Auto

“Deși lucrasem în vânzări și înainte de a lucra cu Andrei V, m-a trecut prin pașii vânzării, cu exerciții practice, mi-a împărtășit din experiența lui și m-a ghidat pentru a avea succes. A avut întotdeauna răbdare când greșeam și mă ghida, apoi primeam feedback despre ce pot îmbunătăți. Eu fiind o fire mai glumeață, m-am înțeles întotdeauna bine cu Andrei, una dintre metodele de a susține echipa fiind cea a glumelor cu tâlc.

Îl recomand ca mentor pentru toți cei care își încep sau vor să își consolideze cariera.”

Ana-Maria Stoicescu

Key Account, Dealer Auto

Cum îți pot aduce valoare?

Îți pot promite este că îți vei fascina clienții.

Soluții de ‘sales & negotiation’ training personalizate

Începem de jos în sus. Observarea echipei de vânzări prin shadowing, discuții 1 on 1, training personalizat, time management, folosirea eficientă a soluției CRM, coaching individual, negocierea cu clienții, dar și cu colegii. 

Găsirea de KPI care să reprezinte valorile și politica companiei, dar care să reprezinte ținte reale care să poată provoca echipa de vânzări.

How to Fascinate™ Team & Personal Branding

În urma evaluării nevoilor companiei tale, prin intermediul unui test bazat pe știință, pe tema brandului personal și de echipă, te vom ajuta pe 3 direcții:

– comunicare eficientă șî autentică în cadrul și în afara echipei;

– trei unelte pentru rezolvarea problemelor apărute în cadrul organizației;

– (probabil cea mai importantă) colegii tăi vor avea o claritate mai mare asupra propriului brand personal și a ‘diferenței’ prin care aduce valoare. 

Smart Social Media Management

Pentru un număr limitat de companii antreprenoriale ajut în dezvoltarea strategiei de social media marketing:

Arma TA Secretă® Coaching și Consultanță 1 on 1

Fact: 61% dintre CEOs nu au un coach. Cei mai mulți dintre aceștia spun că, deși și-ar dori să lucreze cu un coach, le este teamă de “ce ar spune colegii din companie”. Sper că tu să nu faci parte din acest grup!

Acesta este programul meu de top, care se desfășoară pe o perioadă de min. 3 luni de zile. Sunt doar 5 locuri disponbile.

Singurul lucru pe care îl pot spune despre acest program este că nu mai ești singur/ă în călătoria către următorul tău obiectiv grandios.

Pregătește-te de depășirea zonei de confort de mai multe ori decât ai făcut-o până acum.

Ai nevoie de cineva care doar să te ASCULTE?

Hai să discutăm, poate că, în urma unei discuții scurte, vom găsi ceva ce poți aplica imediat, cu rezultate pozitive pentru tine sau afacerea ta. Atenție, pregătește-te să răspunzi la întrebări de care îți este teamă. No charge, bineînțeles!

Call Me

Andrei V sunt EU

Dă-mi voie să te ajut să îți depășești țintele!


Scrie-mi acum

Andrei V - Consultant oficial How to Fascinate
Andrei V – How To Fascinate Official Advisor Romania