De ce te-ar chema la interviu?

Share If You Care

DE CE un angajator te-ar chema la interviu?

Mai bine spus, de ce te-ar chema în condițiile nivelului de informații pe care le are acum la dispoziție (la o scurtă căutare pe net)?

Condiții în care FB, Insta, Google, Linkedin sau YouTube știu totul despre noi, un angajator căruia îi pasă ce oameni aduce în colectiv le va folosi cu precădere atunci când va face selecția candidaților pentru o anumită poziție.

O întrebare pe care ar trebui să ți-o pui de fiecare dată când îți pregătești CV-ul.

Crezi că te-ar angaja pentru că ai expertiză, cursuri și ai lucrat în domeniu? La fel sunt și alți zeci sau sute de candidați. Deci DE CE te-ar alege tocmai pe tine?

Sau pentru că ai avut rezutatele X sau Y la locul anterior de muncă? La fel au avut și alți zeci de candidați. Deci, DE CE tu?

Ori poate că te-ar chema la interviu pentru că, în urma unei căutări au văzut pe profilul tău de Linkedin/Facebook un articol pe care l-ai scris despre domeniul tău sau că dai cu precădere ‘share’ unor postări/video-uri despre subiectul X sau Y, în legătură cu domeniul tău? 👍

Spune-i Big Brother sau cum doreșți, ideea este că dăm aceste detalii de bună voie din momentul în care dăm click la “Accept Terms & Conditions”. Iar acestea ne pot influența și parcursul carierei. Atunci de ce să nu le folosești și tu?

Iată 3 ponturi rapide ca să îți poți mari șansele de reușită:

Fă puțină inginerie inversă în pașii pe care îi face un recruiter, atunci când alege candidații, și vezi unde îți poți crește cel mai mult șansele de a fi selectat la un interviu.

Acesta ar fi al treilea pas.

Al doilea ar fi să cauți pe YouTube “Simon Sinek – Start with the WHY” ca să înțelegi mai bine contextul acestui mindset.

Iar primul, pe care îl poți face imediat, este să te abonezi la 👉Mini Cursul GRATUIT👈 pe care ți l-am pregătit, din care vei învăța și o strategie clară pentru a-ți mări considerabil șansele de a lua primul interviu. Plus multe alte “goodies” pentru cariera ta.

Dă click mai jos, este GRATUIT și plin de ‘tips & tricks’, mai ales dacă ești la început de carieră! 👇👇👇

www.andreivsunt.eu/prezentare

Tu cum îti crești șansele pentru a fi selectat?

 

Fă parte din cei 1%

Dacă ții cont de 'media celor 5 oameni cu care te înconjori' atunci alătură-te și TU celor peste 1326 de Lideri înscriși la newsletter. Îți voi trimite și materialul bonus '23+ de unelte pentru Cariera TA'

Mai multe articole

Andrei V dupa 20 de ani
Carieră

Experiența Fascinate și Catfishing

Tocmai ce m-am făcut de râs în fața a 70 de experți mondiali în branding, dar și a celei care a fost votată drept ‘Nr.1

Preferi să discutăm direct?

Scrie-mi care este provocarea cea mai mare pe care o ai când vine vorba despre strategia ta de digital.